Samsung Galaxy Z Fold3 5G 512GB Silver

Tilstand: A+
 • Tilstand: A+ (Perfekt tilstand)
 • 2 års garanti
 • Lagringskapasitet: 512 GB
 • Farge: Phantom Silver
 • Leveres uten lader

Mer informasjon

Ikke på lager
kr 9 690,00
Veil: kr 18 999,00 ?

HVA MENER DERE MED VEILEDENDE PRIS?

Veiledende pris er prisen som blir satt i markedet for produktet når det er nytt. Vi bruker alltid produsentens veiledende pris så langt det er mulig. Hvis det ikke er informasjon vi har tilgang til bruker vi nettstedet prisjakt.

Vi på Returhuset har aldri salg, prisene du ser hos oss er alltid våre egne priser og veiledende pris er en guide for deg. Et unntak er når vi selv har en lagertømming.

Størstedelen av sortimentet vårt er returvarer fra f.eks. andre e-handlere og overskuddspartier fra produsenter.

Together We Reuse!

SKU
RH6-276
49%

Samsung Galaxy Z Fold3 5G 512GB Silver

 

Å kjøpe en smarttelefon fra Returhuset:

Vi på Returhuset er gjenbruksnerder og driver derfor vårt eget verksted for å renovere brukte telefoner. Alle telefoner er grundig testet med vårt diagnostiske program, og eventuelle feil blir utbedret av teknikerne våre før salg. Hvis vi ikke kan reparere en telefon, vil den brukes til reservedeler og komponenter for å maksimere gjenbruket. Leveres uten lader. MERK: Det er ikke mulig å bestille ferdig montert skjermbeskytter til denne modellen.

 

Om Samsung Galaxy Z Fold3 5G

 

Samsung Galaxy Z Fold 3 tilbyr alle de nyeste teknologiene i kombinasjon med 5G-støtte. Denne revolusjonerende mobilen har frem kameraer, en førsteklasses Qualcomm Snapdragon 888. 12 GB RAM og 25 W hurtig og trådløs lading.  Med sammenleggbar design og to berøringsskjermer, fanger den all din oppmerksomhet.

 

Foldemekanismen

Samsung har anstrengt seg for å gjøre Z Fold 3 så holdbar som mulig. Foldemekanismen har blitt utsatt for kraftige tester og telefonen har gjennomgått falltester i både åpen og lukket tilstand. Takket være Free Stop Hinge-teknologien, holder skjermen seg i akkurat den posisjonen du vil ha den, noe som gjør det mulig å bruke telefonene på alle mulige måter. Den indre foldbare skjermen er dekket av ultratynt glass for en maksimal intuitiv følelse.

 

Skjermene

Galaxy Z fold 3 sine to berøringsskjermer er en av telefonens mest attraktive funksjoner. I lukket tilstand får du en 6,2 tommers AMOLED-skjerm med en oppløsning på 832x2268 og en oppdateringsfrekvens på 60 Hz. På innsiden finner du en 7,6 tommer stor dynamisk AMOLED-skjerm med en oppløsning på 1768x2208 og med 120 Hz oppdateringsfrekvens for en smidig seeropplevelse, og Corning Gorilla Glass Victus for ekstra beskyttelse. Takket være HDR10+-sertifiseringen, kan du nyte perfekt fargegjengivelse når du ser på ditt foretrukne innhold.

 

Kameraene

Denne unike telefonen er utstyrt med totalt fem kameraer. På baksiden finner du tre av de som består av ett 12 Mpx hovedkamera med f / 1.8 blenderåpning og optisk bildestabilisering, ett 12 Mpx vidvinkelkamera med f / 2.2 blenderåpning samt et 12 Mpx telefotokamera med f / 2.4 blenderåpning. Både det indre og det ytre selfie-kameraet er på 10 Mpx med f / 2.2 blenderåpning.

 

Multitasking 

Z Fold 3 er bygd for multitasking. Det gjør at du kan åpne en app på frontskjermen og siden flytte den sømløst over til den indre skjermen. For å få mest mulig ut av den store indre skjermen, er det mulig å ha opptil tre apper åpne samtidig.

 

Samsung Pay

Har du glemt lommeboken hjemme? Ikke noe problem med den nye funksjonen som lar deg trygt betale kontaktløst i butikken. Samsung Pay støttes av flere banker og kortleverandører og er kompatibel med de fleste eksisterende betalingsterminalene i Norge.

 

Lad opp trådløst

Glem alle ledningene med den nye QI-teknologien som lar deg lade telefonens unike 4500 mAh dobbelbatteri helt trådløst. PowerShare-funksjonen lar deg til og med bruke telefonen som en trådløs lader for andre kompatible enheter.

 

Garanti

Vår garanti gjelder i 2 år fra bestillingsdato.

Mer informasjon
ProdusentSamsung
FargePhantom Silver
EAN/GTIN:8806092657083
TilstandA+ (Perfekt tilstand)
EmballasjeMangler original emballasje

Vi har delt opp våre produkter i generelle graderinger fra «NY» til «C» ut ifra varens tilstand. Alle våre mobiler, datamaskiner og nettbrett er kvalitetskontrollert, fullt fungerende, nullstilte og har ingen sprekker verken på skjerm eller bakside. Alt av funksjoner er testet og skal selvfølgelig fungere optimalt.

For å spare på miljøet leveres alle våre mobiltelefoner og nettbrett uten lader, med unntak av de som leveres i originaleske. Datamaskiner leveres alltid med tilhørende lader. Ikke glem å supplere med et godt deksel eller skjermbeskyttelse. Alle våre mobiltelefoner og nettbrett selges med 24 måneders garanti, datamaskiner selges med 12 måneders garanti.

Les gjerne mer om våre kjøpsvilkår under Produktgaranti og allmenne garantivilkår HER.

Ønsker du å vite mer om hva We Reuse-merkingen innebærer, klikke HER.

Vi har delt opp våre hvitevarer i generelle graderinger fra «NY» til «B» ut ifra varens tilstand, slik at du som kunde enkelt skal forstå hvilken tilstand produktet har. Majoriteten av disse kommer direkte fra produsent og er helt nye med produsentgaranti.

Hvitevarene i vårt sortiment er som regel returer, utgåtte modeller eller varer med transportskadet emballasje. Hvis en av våre hvitevarer skulle ha en skade vil disse få tilstandsgradering A eller B. Tilstand A betyr at varen har en kosmetisk skade som ikke vil synes når produktet er montert og tilstand B innebærer at varen har en mindre kosmetisk skade på fronten. Alle varene er funksjonstestet og ingen av disse skadene vil påvirke produktets bruk eller funksjon uansett tilstandsgradering.

Alle våre hvitevarer er fullt funksjonelle med garanti. Les gjerne mer om våre kjøpsvilkår under Produktgaranti og allmenne garantivilkår HER.

Ønsker du å vite mer om hva We Reuse-merkingen innebærer, klikke HER.

Tilstandsgraderingene nedenfor gjelder generelt for øvrige produkter og returer fra e-handel. Produktene er som regel helt nye og oftest et angret kjøp. Med andre ord fra en som har angret på sitt kjøp hos en av våre samarbeidspartnere.

Alle produkter som kommer inn til oss kontrolleres grundig for å forsikre full funksjonalitet og rengjøres ved behov. For å gjøre det enklere for deg som kunde, får hvert produkt en gradering fra «NY» til «B» som beskriver produktets tilstand.

Produktene kommer med garanti som du kan lese mer om HER.

Ønsker du å vite mer om hva We Reuse-merkingen innebærer, klikke HER.

(NY) ”NY”

 • Helt ny og ubrukt
 • I originaleske

(A+) ”PERFEKT TILSTAND”

 • Gjenprodusert, i Perfekt Tilstand (Som ny)
 • Display: Nytt display
 • Chassi: Nytt chassi
 • Batteri: Funksjonstestet med min. 80% kapasitet

(A) ”VELDIG GOD TILSTAND”

 • Renovert, i Veldig God Tilstand (Minimal slitasje)
 • Display: Minimal slitasje
 • Chassi: Minimal slitasje
 • Batteri: Funksjonstestet med min. 80% kapasitet

(B) ”GOD TILSTAND”

 • Renovert, i God Tilstand (Litt/normal slitasje)
 • Display: Kan finnes små kosmetiske riper
 • Chassi: Kan finnes små kosmetiske riper
 • Batteri: Funksjonstestet med min. 80% kapasitet

(C) ”OK TILSTAND”

 • Renovert, i Ok Tilstand (Med slitasje)
 • Display: Kosmetiske riper/bulker, men ikke noe som påvirker bruksområdet
 • Chassi: Kosmetiske riper/bulker, men ikke noe som påvirker bruksområdet
 • Batteri: Funksjonstestet med min. 80% kapasitet

(NY) ”NY”

 • Nytt produkt
 • Aldri brukt
 • Funksjonstestet med garanti

(A) ”VELDIG GOD TILSTAND”

 • Nytt produkt – kosmetisk skade
 • Aldri brukt
 • Kan ha mindre riper/bulker
 • Ingen riper eller defekter på fronten, produktet ser uskadet ut etter montering
 • Funksjonstestet med garanti

(B) ”GOD TILSTAND”

 • Nytt produkt - synlig kosmetisk skade
 • Aldri brukt     
 • Kan ha mindre riper/bulker på fronten, se nærmere informasjon i produktbeskrivelsen  
 • Funksjonstestet med garanti

(NY) ”NY”

Forseglingen kan ha blitt brutt, men produktet er ikke brukt. Det er alltid komplett med alt av tilbehør og brukermanual. Du får rett og slett et helt nytt produkt til en redusert pris der den eneste mangelen/feilen er at emballasjen kan ha blitt åpnet!

(A+) ”PERFEKT TILSTAND”

I dette tilfellet kan produktet ha blitt pakket opp og prøvd. Et A+ produkt er alltid komplett med alle tilbehør, men det kan finnes små tegn på at produktet kan ha blitt prøvd. Et eksempel på dette kan være at kabler ligger løst, eller at man kan se fingeravtrykk. Vi forsøker selvsagt å gjenopprette produktet tilbake til den originale tilstanden før vi sender det til deg!

(A) ”VELDIG GOD TILSTAND”

Disse produktene bærer mindre spor av å ha blitt prøvd eller litt brukt, men kommer med alt vesentlig tilbehør. De kan for eksempel ha noen mindre kosmetiske skader som en ripe eller bulk, og brukermanual følger ikke alltid med. Dersom man ikke bryr seg om produktet ser litt brukt ut kan man få en skikkelig god deal!

(B) ”GOD TILSTAND”

Disse produktene har ofte tydelige tegn på at de er blitt brukt og kan har noen skjønnhetsskader som riper eller bulker, men ingen funksjonsfeil. Produktene kan mangle tilbehør, men dette vil komme tydelig frem i produktbeskrivelsen. Disse selges til svært reduserte priser.