iPhone

Her kan du kjøpe iPhones – Finn en billig iPhone i ny tilstand

 

Hos Returhuset finner du både helt nye og brukte telefoner fra Apple til svært rimelige priser. Her finner du renoverte mobiltelefoner med opptil 70% under ordinær pris, avhengig av tilstandsgraderingen til mobilen. Alle telefonene er testet og om nødvendig fabrikkrenoverte av våre teknikere. For å spare på miljøet er hodetelefoner og lader ikke inkludert. Vi gir selvsagt 2 års garanti og 14 dagers åpent kjøp. Rask levering er også viktig, vi sender derfor alltid varer innen 24 timer på hverdager!

 

Kjøp en reprodusert iPhone hos oss på Returhuset

Apple ble grunnlagt av Steve Jobs i hans garasje i Palo Alto i 1976. Sammen med sine medgrunnleggere Steve Wozniak og Ronald Wayne begynte de å produsere Apple I-persondatamaskinen. Etter millenniumskiftet lanserte Steve Jobs og Apple produkter som kom til å forandre fremtiden for alltid. I 2001 ble første iPod lansert, og millioner av enheter ble solgt de første seks årene. Senere, i 2007, ble Apple iPhone lansert, og telefonen ble det mest solgte produktet gjennom tidene. Hos oss på Returhuset kan du kjøpe reproduserte iPhones og dermed gjøre noe bra for både miljøet og lommeboken. Vi har et bredt sortiment av iPhones som blant annet IPhone 8, iPhone X, iPhone XS, iPhone XR og iPhone 11 til lave priser. Finn en billig iPhone samtidig som du gjør noe bra for miljøet. Hos oss kan du finne en iPhone i perfekt tilstand.

 

Hvorfor kjøpe en reprodusert iPhone?

Apple er i dag ledende innen teknologi og innovasjon og er det mest verdifulle varemerket i verden. Produktserien Apple iPhone er tidenes bestselgende produkt og vinner ofte priser og premier i forskjellige mobiltester. Hva er da bedre enn en billig iPhone i nystand? Når du kjøper en renovert iPhone, får du en brukervennlig og nyskapende mobiltelefon, og du kan føle deg trygg på at den vil opprettholde en høy standard takket være Apples operativsystem iOS.

 

Når det gjelder å velge mellom forskjellige produsenter av mobiltelefoner, avgjøres mye av hvilket operativsystem som er best. iOS er operativsystemet som alle Apple-produkter har. Det er et enkelt og brukervennlig system som lar majoriteten av brukerne gjøre alt de trenger daglig på en raskt, enkel og trygg måte.

 

Når du kjøper en reprodusert iPhone fra oss på Returhuset, gjør du noe smart for både miljøet og lommeboken din. Ikke bare får du en iPhone til en mye lavere pris, men du hjelper oss med å spare 55 kg karbondioksid og 69 kg avfall fordi en ny iPhone ikke trenger å produseres.

 

Hva skal jeg tenke på når jeg kjøper en renovert iPhone?

Det er mye å tenke på når du kjøper en iPhone. Hos oss er våre iPhones ulåste og uten abonnement slik at du fritt kan velge hvilken mobiloperatør du vil ha. På denne måten kan du kjøpe en billig iPhone fra oss og velge operatøren som har de beste vilkårene og prisen for deg.

 

Hvordan fungerer vår tilstandsgradering av en Apple iPhone?

Vi har delt produktene våre inn i graderinger fra "Ny" til "C" avhengig av telefonens tilstand. Alle våre iPhones har full funksjon, er tilbakestilte og har ingen sprekker på forsiden eller baksiden. Majoriteten av produktene som ender opp hos oss er vanlige e-handelsreturer, det vil si fra noen som har angret på kjøpet fra en av våre partnere og dermed er helt nye! Emballasjen kan ha blitt åpnet, og noen av dem kan ha skadet emballasje. Denne informasjonen finner du i produktbeskrivelsen under produktspesifikasjonene.

 

Hvem er våre teknikere?

Vi kaller Returhusets IT-verksted Sustainable IT. I dag jobber rundt 20 mennesker for å reparere alt som kommer til oss, som for eksempel returer, reklamasjoner og forsikringssaker. Vårt IT-verksted håndterer nesten 100+ mobiler per dag for å sikre at mobilen du leter etter skal finnes på lager.

Gjør et kupp hos oss på Returhuset!

Vi håper du finner telefonen som passer best for dine behov og lommebok. Hvis du ønsker personlig kontakt for å få hjelp med kjøpet ditt kan du ta kontakt med oss på e-post: info@returhuset.no

40%
iPhone 11 64GB Purple
Tilstand: A+ (Perfekt tilstand) i
kr 3 790,00
kr 6 290,00
40%
iPhone 11 64GB White
Tilstand: A+ (Perfekt tilstand) i
kr 3 790,00
kr 6 290,00
51%
iPhone 8 64GB Space Grey
Tilstand: A+ (Perfekt tilstand) i
kr 2 690,00
kr 5 490,00
40%
iPhone 11 64GB Red
Tilstand: A+ (Perfekt tilstand) i
kr 3 790,00
kr 6 290,00
52%
iPhone 12 Pro 128GB Blue
Tilstand: A (Veldig god tilstand) i
kr 6 290,00
kr 12 990,00
40%
iPhone 11 64GB Yellow
Tilstand: A+ (Perfekt tilstand) i
kr 3 790,00
kr 6 290,00
30%
iPhone 12 Mini 64GB Blue
Tilstand: A+ (Perfekt tilstand) i
kr 4 890,00
kr 6 990,00
48%
iPhone 12 Pro Max 128GB Gold
Tilstand: A+ (Perfekt tilstand) i
kr 7 290,00
kr 13 990,00
48%
iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite
Tilstand: A+ (Perfekt tilstand) i
kr 7 290,00
kr 13 990,00
30%
iPhone SE 2022 64GB Midnight
Tilstand: A (Veldig god tilstand) i
kr 4 390,00
kr 6 290,00
48%
iPhone 12 Pro Max 128GB Blue
Tilstand: A+ (Perfekt tilstand) i
kr 7 290,00
kr 13 990,00
35%
iPhone 14 Pro 256GB Silver
Tilstand: B (God tilstand) i
kr 9 990,00
kr 15 290,00

Vi har delt opp våre produkter i generelle graderinger fra «NY» til «C» ut ifra varens tilstand. Alle våre mobiler, datamaskiner og nettbrett er kvalitetskontrollert, fullt fungerende, nullstilte og har ingen sprekker verken på skjerm eller bakside. Alt av funksjoner er testet og skal selvfølgelig fungere optimalt.

For å spare på miljøet leveres alle våre mobiltelefoner og nettbrett uten lader, med unntak av de som leveres i originaleske. Datamaskiner leveres alltid med tilhørende lader. Ikke glem å supplere med et godt deksel eller skjermbeskyttelse. Alle våre mobiltelefoner og nettbrett selges med 24 måneders garanti, datamaskiner selges med 12 måneders garanti.

Les gjerne mer om våre kjøpsvilkår under Produktgaranti og allmenne garantivilkår HER.

Ønsker du å vite mer om hva We Reuse-merkingen innebærer, klikke HER.

Vi har delt opp våre hvitevarer i generelle graderinger fra «NY» til «B» ut ifra varens tilstand, slik at du som kunde enkelt skal forstå hvilken tilstand produktet har. Majoriteten av disse kommer direkte fra produsent og er helt nye med produsentgaranti.

Hvitevarene i vårt sortiment er som regel returer, utgåtte modeller eller varer med transportskadet emballasje. Hvis en av våre hvitevarer skulle ha en skade vil disse få tilstandsgradering A eller B. Tilstand A betyr at varen har en kosmetisk skade som ikke vil synes når produktet er montert og tilstand B innebærer at varen har en mindre kosmetisk skade på fronten. Alle varene er funksjonstestet og ingen av disse skadene vil påvirke produktets bruk eller funksjon uansett tilstandsgradering.

Alle våre hvitevarer er fullt funksjonelle med garanti. Les gjerne mer om våre kjøpsvilkår under Produktgaranti og allmenne garantivilkår HER.

Ønsker du å vite mer om hva We Reuse-merkingen innebærer, klikke HER.

Tilstandsgraderingene nedenfor gjelder generelt for øvrige produkter og returer fra e-handel. Produktene er som regel helt nye og oftest et angret kjøp. Med andre ord fra en som har angret på sitt kjøp hos en av våre samarbeidspartnere.

Alle produkter som kommer inn til oss kontrolleres grundig for å forsikre full funksjonalitet og rengjøres ved behov. For å gjøre det enklere for deg som kunde, får hvert produkt en gradering fra «NY» til «B» som beskriver produktets tilstand.

Produktene kommer med garanti som du kan lese mer om HER.

Ønsker du å vite mer om hva We Reuse-merkingen innebærer, klikke HER.

(NY) ”NY”

 • Helt ny og ubrukt
 • I originaleske

(A+) ”PERFEKT TILSTAND”

 • Gjenprodusert, i Perfekt Tilstand (Som ny)
 • Display: Nytt display
 • Chassi: Nytt chassi
 • Batteri: Funksjonstestet med min. 80% kapasitet

(A) ”VELDIG GOD TILSTAND”

 • Renovert, i Veldig God Tilstand (Minimal slitasje)
 • Display: Minimal slitasje
 • Chassi: Minimal slitasje
 • Batteri: Funksjonstestet med min. 80% kapasitet

(B) ”GOD TILSTAND”

 • Renovert, i God Tilstand (Litt/normal slitasje)
 • Display: Kan finnes små kosmetiske riper
 • Chassi: Kan finnes små kosmetiske riper
 • Batteri: Funksjonstestet med min. 80% kapasitet

(C) ”OK TILSTAND”

 • Renovert, i Ok Tilstand (Med slitasje)
 • Display: Kosmetiske riper/bulker, men ikke noe som påvirker bruksområdet
 • Chassi: Kosmetiske riper/bulker, men ikke noe som påvirker bruksområdet
 • Batteri: Funksjonstestet med min. 80% kapasitet

(NY) ”NY”

 • Nytt produkt
 • Aldri brukt
 • Funksjonstestet med garanti

(A) ”VELDIG GOD TILSTAND”

 • Nytt produkt – kosmetisk skade
 • Aldri brukt
 • Kan ha mindre riper/bulker
 • Ingen riper eller defekter på fronten, produktet ser uskadet ut etter montering
 • Funksjonstestet med garanti

(B) ”GOD TILSTAND”

 • Nytt produkt - synlig kosmetisk skade
 • Aldri brukt     
 • Kan ha mindre riper/bulker på fronten, se nærmere informasjon i produktbeskrivelsen  
 • Funksjonstestet med garanti

(NY) ”NY”

Forseglingen kan ha blitt brutt, men produktet er ikke brukt. Det er alltid komplett med alt av tilbehør og brukermanual. Du får rett og slett et helt nytt produkt til en redusert pris der den eneste mangelen/feilen er at emballasjen kan ha blitt åpnet!

(A+) ”PERFEKT TILSTAND”

I dette tilfellet kan produktet ha blitt pakket opp og prøvd. Et A+ produkt er alltid komplett med alle tilbehør, men det kan finnes små tegn på at produktet kan ha blitt prøvd. Et eksempel på dette kan være at kabler ligger løst, eller at man kan se fingeravtrykk. Vi forsøker selvsagt å gjenopprette produktet tilbake til den originale tilstanden før vi sender det til deg!

(A) ”VELDIG GOD TILSTAND”

Disse produktene bærer mindre spor av å ha blitt prøvd eller litt brukt, men kommer med alt vesentlig tilbehør. De kan for eksempel ha noen mindre kosmetiske skader som en ripe eller bulk, og brukermanual følger ikke alltid med. Dersom man ikke bryr seg om produktet ser litt brukt ut kan man få en skikkelig god deal!

(B) ”GOD TILSTAND”

Disse produktene har ofte tydelige tegn på at de er blitt brukt og kan har noen skjønnhetsskader som riper eller bulker, men ingen funksjonsfeil. Produktene kan mangle tilbehør, men dette vil komme tydelig frem i produktbeskrivelsen. Disse selges til svært reduserte priser.