Samsung

Finn en reprodusert Samsung Galaxy i ny tilstand – kjøp bærekraftig

 

Returhuset finner du helt nye og renoverte Samsung Galaxy mobiler til svært rimelige priser. Alle er testet og renoverte av våre fantastiske teknikere. For å spare på miljøet er hodetelefoner og lader ikke inkludert. Vi gir selvfølgelig 2 års garanti!
Rask levering er også viktig, vi sender derfor alltid varer innen 24 timer på hverdager!

 

Kjøp en renovert Samsung Galaxy hos oss på Returhuset

Samsung Galaxy-serien er kjent for sin store skjerm som utnytter telefonens fulle størrelse. Samsung Galaxy-serien er brukervennlige og rimelige mobiltelefoner som kommer med alle funksjonene du måtte trenge. Samsung Galaxy er, med sin elegante design og gode kamera, optimal for deg som vil bruke telefonen både privat og på jobb.

 

Samsung Galaxy-serien har flere forskjellige modeller, og for at du skal finne en gjenprodusert Samsung som passer dine behov og lommebok, har vi laget et sammendrag av forskjellige modeller i Galaxy-serien.

 

Samsung Galaxy Note 10

Samsung Galaxy Note 10 har en 6,3 tommers skjerm uten hjemknapp, men en dynamisk AMOLED-skjerm som gir en kraftfull oppløsning. Den har også en Quad-HD-oppløsning integrert for å levere den beste seeropplevelsen. Telefonen har et trippelkamera med 16 megapiksler. Ved hjelp av vidvinkelkameraet klarer det å fange 123 grader akkurat som med det blotte øye. Ved hjelp av den nye Audio Zoom-funksjonen er det nå mulig for mobilens tre mikrofoner å zoome inn på lyden mens du filmer for at du skal få de beste opptaksresultatene.

 

Samsung Galaxy S er Samsungs mest solgte serie av mobiltelefoner. Fra denne serien har vi valgt Samsung Galaxy S10 og Samsung Galaxy S20.

 

Samsung Galaxy S10

Samsung Galaxy S10 kommer med en Infinity skjerm, fingeravtrykksleser integrert i skjermen og andre teknologiske innovasjoner for kamera og ytelse. Den har mye bedre batterilevetid enn de eldre modellene. Ved hjelp av en ny funksjon for S10 kan du nå også dele batterikapasiteten med venner som kan trenge den. Samsung Galaxy S10 er en komplett mobil som dekker alles behov.

 

Samsung Galaxy S20

Samsung Galaxy S20 leveres med en omfattende Infinity Dynamic AMOLED Quad HD+ 6,9 tommers skjerm med utrolig skarphet og fargegjengivelse. Fem 108 Mpx kamera med variabel blenderåpning som gir deg muligheten til å ta skarpe bilder i mørket og når det er som lyseste på dagen. Den kommer med en innovativ kamerateknologi med 5 kameraer som lar deg fange de mest minneverdige øyeblikkene. Nå også med støtte for 5G.

 

Hvordan fungerer vår tilstandsgradering av en Samsung?

Vi har delt produktene våre inn i graderinger fra "Ny" til "C" avhengig av telefonens tilstand. Alle våre Samsung telefoner har full funksjon, er tilbakestilte og har ingen sprekker på forsiden eller baksiden. Majoriteten av produktene som ender opp hos oss er vanlige e-handelsreturer, det vil si fra noen som har angret på kjøpet fra en av våre partnere og dermed er helt nye! Emballasjen kan ha blitt åpnet, og noen av dem kan ha skadet emballasje. Denne informasjonen finner du i produktbeskrivelsen under produktspesifikasjonene.

 

Hvem er våre teknikere?

Vi kaller Returhusets IT-verksted Sustainable IT. I dag jobber rundt 20 mennesker for å reparere alt som kommer til oss, som for eksempel returer, reklamasjoner og forsikringssaker. Vårt IT-verksted håndterer nesten 100+ mobiler per dag for å sikre at mobilen du leter etter skal finnes på lager.

Gjør et kupp hos oss på Returhuset!

Vi håper du finner telefonen som passer best for dine behov og lommebok. Hvis du ønsker personlig kontakt for å få hjelp med kjøpet ditt kan du ta kontakt med oss på e-post: info@returhuset.no

67%
Samsung Galaxy S10 128GB Black
Tilstand: A+ (Perfekt tilstand) i
kr 2 890,00
kr 8 690,00

Vi har delt opp våre produkter i generelle graderinger fra «NY» til «C» ut ifra varens tilstand. Alle våre mobiler, datamaskiner og nettbrett er kvalitetskontrollert, fullt fungerende, nullstilte og har ingen sprekker verken på skjerm eller bakside. Alt av funksjoner er testet og skal selvfølgelig fungere optimalt.

For å spare på miljøet leveres alle våre mobiltelefoner og nettbrett uten lader, med unntak av de som leveres i originaleske. Datamaskiner leveres alltid med tilhørende lader. Ikke glem å supplere med et godt deksel eller skjermbeskyttelse. Alle våre mobiltelefoner og nettbrett selges med 24 måneders garanti, datamaskiner selges med 12 måneders garanti.

Les gjerne mer om våre kjøpsvilkår under Produktgaranti og allmenne garantivilkår HER.

Ønsker du å vite mer om hva We Reuse-merkingen innebærer, klikke HER.

Vi har delt opp våre hvitevarer i generelle graderinger fra «NY» til «B» ut ifra varens tilstand, slik at du som kunde enkelt skal forstå hvilken tilstand produktet har. Majoriteten av disse kommer direkte fra produsent og er helt nye med produsentgaranti.

Hvitevarene i vårt sortiment er som regel returer, utgåtte modeller eller varer med transportskadet emballasje. Hvis en av våre hvitevarer skulle ha en skade vil disse få tilstandsgradering A eller B. Tilstand A betyr at varen har en kosmetisk skade som ikke vil synes når produktet er montert og tilstand B innebærer at varen har en mindre kosmetisk skade på fronten. Alle varene er funksjonstestet og ingen av disse skadene vil påvirke produktets bruk eller funksjon uansett tilstandsgradering.

Alle våre hvitevarer er fullt funksjonelle med garanti. Les gjerne mer om våre kjøpsvilkår under Produktgaranti og allmenne garantivilkår HER.

Ønsker du å vite mer om hva We Reuse-merkingen innebærer, klikke HER.

Tilstandsgraderingene nedenfor gjelder generelt for øvrige produkter og returer fra e-handel. Produktene er som regel helt nye og oftest et angret kjøp. Med andre ord fra en som har angret på sitt kjøp hos en av våre samarbeidspartnere.

Alle produkter som kommer inn til oss kontrolleres grundig for å forsikre full funksjonalitet og rengjøres ved behov. For å gjøre det enklere for deg som kunde, får hvert produkt en gradering fra «NY» til «B» som beskriver produktets tilstand.

Produktene kommer med garanti som du kan lese mer om HER.

Ønsker du å vite mer om hva We Reuse-merkingen innebærer, klikke HER.

(NY) ”NY”

 • Helt ny og ubrukt
 • I originaleske

(A+) ”PERFEKT TILSTAND”

 • Gjenprodusert, i Perfekt Tilstand (Som ny)
 • Display: Nytt display
 • Chassi: Nytt chassi
 • Batteri: Funksjonstestet med min. 80% kapasitet

(A) ”VELDIG GOD TILSTAND”

 • Renovert, i Veldig God Tilstand (Minimal slitasje)
 • Display: Minimal slitasje
 • Chassi: Minimal slitasje
 • Batteri: Funksjonstestet med min. 80% kapasitet

(B) ”GOD TILSTAND”

 • Renovert, i God Tilstand (Litt/normal slitasje)
 • Display: Kan finnes små kosmetiske riper
 • Chassi: Kan finnes små kosmetiske riper
 • Batteri: Funksjonstestet med min. 80% kapasitet

(C) ”OK TILSTAND”

 • Renovert, i Ok Tilstand (Med slitasje)
 • Display: Kosmetiske riper/bulker, men ikke noe som påvirker bruksområdet
 • Chassi: Kosmetiske riper/bulker, men ikke noe som påvirker bruksområdet
 • Batteri: Funksjonstestet med min. 80% kapasitet

(NY) ”NY”

 • Nytt produkt
 • Aldri brukt
 • Funksjonstestet med garanti

(A) ”VELDIG GOD TILSTAND”

 • Nytt produkt – kosmetisk skade
 • Aldri brukt
 • Kan ha mindre riper/bulker
 • Ingen riper eller defekter på fronten, produktet ser uskadet ut etter montering
 • Funksjonstestet med garanti

(B) ”GOD TILSTAND”

 • Nytt produkt - synlig kosmetisk skade
 • Aldri brukt     
 • Kan ha mindre riper/bulker på fronten, se nærmere informasjon i produktbeskrivelsen  
 • Funksjonstestet med garanti

(NY) ”NY”

Forseglingen kan ha blitt brutt, men produktet er ikke brukt. Det er alltid komplett med alt av tilbehør og brukermanual. Du får rett og slett et helt nytt produkt til en redusert pris der den eneste mangelen/feilen er at emballasjen kan ha blitt åpnet!

(A+) ”PERFEKT TILSTAND”

I dette tilfellet kan produktet ha blitt pakket opp og prøvd. Et A+ produkt er alltid komplett med alle tilbehør, men det kan finnes små tegn på at produktet kan ha blitt prøvd. Et eksempel på dette kan være at kabler ligger løst, eller at man kan se fingeravtrykk. Vi forsøker selvsagt å gjenopprette produktet tilbake til den originale tilstanden før vi sender det til deg!

(A) ”VELDIG GOD TILSTAND”

Disse produktene bærer mindre spor av å ha blitt prøvd eller litt brukt, men kommer med alt vesentlig tilbehør. De kan for eksempel ha noen mindre kosmetiske skader som en ripe eller bulk, og brukermanual følger ikke alltid med. Dersom man ikke bryr seg om produktet ser litt brukt ut kan man få en skikkelig god deal!

(B) ”GOD TILSTAND”

Disse produktene har ofte tydelige tegn på at de er blitt brukt og kan har noen skjønnhetsskader som riper eller bulker, men ingen funksjonsfeil. Produktene kan mangle tilbehør, men dette vil komme tydelig frem i produktbeskrivelsen. Disse selges til svært reduserte priser.