Samsung Galaxy Note 9 128GB Purple

Tilstand: A+
 • Tilstand: A+ (Perfekt tilstand)
 • 12 måneders garanti
 • Lagringskapasitet: 128 GB
 • Farge: Lavender Purple
 • Leveres uten lader

Mer informasjon

Ikke på lager
kr 3 490,00
Veil: kr 6 990,00 ?

HVA MENER DERE MED VEILEDENDE PRIS?

Veiledende pris er prisen som blir satt i markedet for produktet når det er nytt. Vi bruker alltid produsentens veiledende pris så langt det er mulig. Hvis det ikke er informasjon vi har tilgang til bruker vi nettstedet prisjakt.

Vi på Returhuset har aldri salg, prisene du ser hos oss er alltid våre egne priser og veiledende pris er en guide for deg. Et unntak er når vi selv har en lagertømming.

Størstedelen av sortimentet vårt er returvarer fra f.eks. andre e-handlere og overskuddspartier fra produsenter.

Together We Reuse!

SKU
RH3-83
50%

Samsung Galaxy Note9 128GB Lavender Purple 

 

Å kjøpe en smarttelefon fra Returhuset:

Vi på Returhuset er gjenbruksnerder og driver derfor vårt eget verksted for å renovere brukte telefoner. Alle telefoner er grundig testet med vårt diagnostiske program, og eventuelle feil blir utbedret av teknikerne våre før salg. Hvis vi ikke kan reparere en telefon, vil den brukes til reservedeler og komponenter for å maksimere gjenbruket. Ikke glem å supplere med et godt deksel eller skjermbeskyttelse. Leveres uten lader.

 

Om Samsung Galaxy Note9

Samsung Galaxy Note9 tar nye steg i utviklingen og lar deg med sine innovative funksjoner bruke din mobiltelefon på måter du aldri trodde skulle vært mulig. S Pen gir deg mulighet til å forvandle mobilen til et like kreativt som funksjonelt verktøy, som gjør både hverdagen og jobbtilværelsen din enklere.

 

6,4 tommers skjerm
Samsung Galaxy Note9 har ingen hjemmeknapp, bare en omfattende Infinity Super AMOLED-skjerm som garanterer deg en knivskarp oppløsning. For å gi brukeren den beste seeropplevelsen, har denne enheten også Quad HD-oppløsning, som gir utrolig farge- og detaljopplevelse for det blotte øye.

 

S-Pen
Lar deg ta notater, tegne og skisse under alle møtene. Den kraftige Bluetooth-teknologien gir presisjon som aldri før. Pennens fantastiske følsomhet gir samme følelse som en vanlig penn. S-Pen vil gjøre hverdagen din enklere, bruk den som en fjernkontroll enten du skal kjøre en PowerPoint-presentasjon eller bare ta et gruppebilde der du trenger en eksternt fjernutløser. Gjør jobben din enklere og morsommere rett og slett!

 

Iris-scanner och Fingerprint ID
Nå kan du forenkle det digitale livet ditt ved hjelp av iris-skanner og fingeravtrykksleser. Du trenger bare et enkelt trykk eller å se på skjermen for å låse opp, kjøpe eller få tilgang til passordbeskyttet materiale og apper. Iris-skanneren er opptil 200 ganger tryggere enn den tradisjonelle fingeravtrykksleseren, fordi hvert øye har et helt unikt mønster i irisen! Du har sannsynligvis sett filmer der en datamaskin skanner øynene. Det er bare en slik funksjon, men som er mye raskere og tilpasset en smarttelefon på den beste måten. Iris-skannere sies derfor å være enda sikrere enn vanlig ansiktsgjenkjenning.

 

Kameraene
Det doble bakre 12 megapiksel kameraet lar deg fange alle detaljer i bildet du tar. Med en veldig forsiktig autofokus - likt våre menneskelige øyne, kan du sørge for at den rette tingen alltid kommer i fokus. Selv under mørke forhold kan du ta bildet du ønsker takket være økt lysfølsomhet. Dette ved hjelp av forskjellige blenderåpninger som tillater forskjellige mengder lysinngang. Samsung Galaxy Note9 gir deg en ultimat mulighet til å ta profesjonelle bilder uansett hvor du er, med S-Pen som fjernutløser i tillegg.

 

Samsung Pay
Har du glemt lommeboken hjemme? Ikke noe problem med den nye funksjonen som lar deg betale sikkert kontantfritt i butikken. Samsung Pay støttes av flere banker og kortleverandører og er kompatibel med de fleste eksisterende betalingsterminalene i Norge.

 

Hastighet fremfor alt
Samsung Galaxy Note9 overgår de høye forventningene til folk som krever mer av telefonene sine. Denne veldig kraftige telefonen gir deg muligheten til å fokusere på det som betyr mest i dagens alltid aktive mobilverden. Derfor kan denne telefonen alltid garantere deg høy ytelse. Den er mye raskere enn de tidligere Samsung-modellene og har en svært god batterikapasitet. En Exynos 9810 EMEA-brikke sørger for hastigheten.

 

Lad opp trådløst
Glem alle ledningene med den nye QI-teknologien som lar deg lade telefons 4000 mAh batteri trådløst. 

 

Garanti
Vår garanti gjelder for 12 måneder fra datoen man bestiller.

Mer informasjon
ProdusentSamsung
FargeLavender Purple
EAN/GTIN:8801643416324
TilstandA+ (Perfekt tilstand)
EmballasjeMangler original emballasje

Vi har delt opp våre produkter i generelle graderinger fra «NY» til «C» ut ifra varens tilstand. Alle våre mobiler, datamaskiner og nettbrett er kvalitetskontrollert, fullt fungerende, nullstilte og har ingen sprekker verken på skjerm eller bakside. Alt av funksjoner er testet og skal selvfølgelig fungere optimalt.

For å spare på miljøet leveres alle våre mobiltelefoner og nettbrett uten lader, med unntak av de som leveres i originaleske. Datamaskiner leveres alltid med tilhørende lader. Ikke glem å supplere med et godt deksel eller skjermbeskyttelse. Alle våre mobiltelefoner og nettbrett selges med 24 måneders garanti, datamaskiner selges med 12 måneders garanti.

Les gjerne mer om våre kjøpsvilkår under Produktgaranti og allmenne garantivilkår HER.

Ønsker du å vite mer om hva We Reuse-merkingen innebærer, klikke HER.

Vi har delt opp våre hvitevarer i generelle graderinger fra «NY» til «B» ut ifra varens tilstand, slik at du som kunde enkelt skal forstå hvilken tilstand produktet har. Majoriteten av disse kommer direkte fra produsent og er helt nye med produsentgaranti.

Hvitevarene i vårt sortiment er som regel returer, utgåtte modeller eller varer med transportskadet emballasje. Hvis en av våre hvitevarer skulle ha en skade vil disse få tilstandsgradering A eller B. Tilstand A betyr at varen har en kosmetisk skade som ikke vil synes når produktet er montert og tilstand B innebærer at varen har en mindre kosmetisk skade på fronten. Alle varene er funksjonstestet og ingen av disse skadene vil påvirke produktets bruk eller funksjon uansett tilstandsgradering.

Alle våre hvitevarer er fullt funksjonelle med garanti. Les gjerne mer om våre kjøpsvilkår under Produktgaranti og allmenne garantivilkår HER.

Ønsker du å vite mer om hva We Reuse-merkingen innebærer, klikke HER.

Tilstandsgraderingene nedenfor gjelder generelt for øvrige produkter og returer fra e-handel. Produktene er som regel helt nye og oftest et angret kjøp. Med andre ord fra en som har angret på sitt kjøp hos en av våre samarbeidspartnere.

Alle produkter som kommer inn til oss kontrolleres grundig for å forsikre full funksjonalitet og rengjøres ved behov. For å gjøre det enklere for deg som kunde, får hvert produkt en gradering fra «NY» til «B» som beskriver produktets tilstand.

Produktene kommer med garanti som du kan lese mer om HER.

Ønsker du å vite mer om hva We Reuse-merkingen innebærer, klikke HER.

(NY) ”NY”

 • Helt ny og ubrukt
 • I originaleske

(A+) ”PERFEKT TILSTAND”

 • Gjenprodusert, i Perfekt Tilstand (Som ny)
 • Display: Nytt display
 • Chassi: Nytt chassi
 • Batteri: Funksjonstestet med min. 80% kapasitet

(A) ”VELDIG GOD TILSTAND”

 • Renovert, i Veldig God Tilstand (Minimal slitasje)
 • Display: Minimal slitasje
 • Chassi: Minimal slitasje
 • Batteri: Funksjonstestet med min. 80% kapasitet

(B) ”GOD TILSTAND”

 • Renovert, i God Tilstand (Litt/normal slitasje)
 • Display: Kan finnes små kosmetiske riper
 • Chassi: Kan finnes små kosmetiske riper
 • Batteri: Funksjonstestet med min. 80% kapasitet

(C) ”OK TILSTAND”

 • Renovert, i Ok Tilstand (Med slitasje)
 • Display: Kosmetiske riper/bulker, men ikke noe som påvirker bruksområdet
 • Chassi: Kosmetiske riper/bulker, men ikke noe som påvirker bruksområdet
 • Batteri: Funksjonstestet med min. 80% kapasitet

(NY) ”NY”

 • Nytt produkt
 • Aldri brukt
 • Funksjonstestet med garanti

(A) ”VELDIG GOD TILSTAND”

 • Nytt produkt – kosmetisk skade
 • Aldri brukt
 • Kan ha mindre riper/bulker
 • Ingen riper eller defekter på fronten, produktet ser uskadet ut etter montering
 • Funksjonstestet med garanti

(B) ”GOD TILSTAND”

 • Nytt produkt - synlig kosmetisk skade
 • Aldri brukt     
 • Kan ha mindre riper/bulker på fronten, se nærmere informasjon i produktbeskrivelsen  
 • Funksjonstestet med garanti

(NY) ”NY”

Forseglingen kan ha blitt brutt, men produktet er ikke brukt. Det er alltid komplett med alt av tilbehør og brukermanual. Du får rett og slett et helt nytt produkt til en redusert pris der den eneste mangelen/feilen er at emballasjen kan ha blitt åpnet!

(A+) ”PERFEKT TILSTAND”

I dette tilfellet kan produktet ha blitt pakket opp og prøvd. Et A+ produkt er alltid komplett med alle tilbehør, men det kan finnes små tegn på at produktet kan ha blitt prøvd. Et eksempel på dette kan være at kabler ligger løst, eller at man kan se fingeravtrykk. Vi forsøker selvsagt å gjenopprette produktet tilbake til den originale tilstanden før vi sender det til deg!

(A) ”VELDIG GOD TILSTAND”

Disse produktene bærer mindre spor av å ha blitt prøvd eller litt brukt, men kommer med alt vesentlig tilbehør. De kan for eksempel ha noen mindre kosmetiske skader som en ripe eller bulk, og brukermanual følger ikke alltid med. Dersom man ikke bryr seg om produktet ser litt brukt ut kan man få en skikkelig god deal!

(B) ”GOD TILSTAND”

Disse produktene har ofte tydelige tegn på at de er blitt brukt og kan har noen skjønnhetsskader som riper eller bulker, men ingen funksjonsfeil. Produktene kan mangle tilbehør, men dette vil komme tydelig frem i produktbeskrivelsen. Disse selges til svært reduserte priser.