Vilkår

Samtlige produkter som er merket med symbolet ”WE REUSE” er gjenbrukte produkter, altså produkter som er brukte eller reproduserte bestående av brukte deler. Produktene selges uten brukermanual. Splitter nye produkter selges også på vår nettbutikk, men disse produktene er til sammenligning med overnevnte ikke merket med ”WE REUSE”.

Om du er under 18 år krever vi godkjennelse fra foresatte, eller annen oppnevnt ansvarlig verge.

 

Forbrukerens angrerett ved fjernkontrakt:

I samsvar med forbrukerbeskyttelsesloven har forbrukeren i spesifiserte tilfeller rett til å trekke seg fra et kjøp ved å sende inn produktet, eller gi beskjed til oss i Returhuset innen 14 dager fra den dagen forbrukeren mottok varen(e). Angrefristen gjelder imidlertid ikke for dataprogrammer når forseglingen er ødelagt. Under dette går også teknisk forsegling (f.eks. serienummer.) Angrerett gjelder kun når varene returneres til oss i uendret tilstand. Legg merke til at overnevnt angrefrist gjelder for privatpersoner, ikke for bedrifter/organisasjoner.
Vil du benytte deg av angrefristen anbefales det at du kontakter oss i Returhuset per e-post og at du samtidig oppgir
ordre – og/eller fakturanummer. Vi opplyser om at dette må gjøres innen 14 dager fra ditt kjøp. Ved retur av produkt(er) står du som kunde selv for returkostnaden, samt for ansvaret når det kommer til at produktet sendes i emballasje og ankommer oss uskadet. Ved benyttet og godkjent angrefrist betales kjøpesummen tilbake til deg innen 30 dager fra vi mottok produktet.

 

Vi forbeholder oss retten til endelig salg, prisendringer og eventuelle saksfeil som kan finnes på vår nettside evt. i våre annonser. Vi forbeholder oss retten til at produktbildene vi viser på nettstedet ikke alltid samsvarer med produktet.

Følgende kjøpsvilkår gjelder for selskaper og organisasjoner når du kjøper utstyr fra returhuset.no: Brukt utstyr selges i sin eksisterende stand, og med 14 dagers returrett. Ved retur av produkter er kjøperen selv ansvarlig for alle fraktkostnader.

 

Reklamasjon

Hvis du har mottatt ett defekt element, vennligst kontakt oss via e-post på returhuset@giabnordic.no. Ved klager gjelder forbrukerloven som innebærer at forbrukeren har rett til å klage innen to måneder fra feilen ble oppdaget. Med det sagt så anbefaler vi alltid at dere tar kontakt med oss så fort feilen oppdages – dette med tanke på raskest mulig håndtering, og oppklaring av saken. Vi står for returfrakten i de tilfellene varen har feil, eller har feilaktig blitt levert til kunde.

 

Tvist

Ved en eventuell tvist kommer Returhuset til å følge allmenn klagenemda for reklamasjonssaker.


Produktgaranti og allmenne garantivilkår
Returhuset gir 12 måneders garanti på mobiltelefoner, nettbrett og datamaskiner. Dette innebærer at vi reparerer produktet innenfor garantitiden, om den mot formodning blir ødelagt. Får vi ikke til dette, bytter vi kostnadsfritt ut produktet med ett likeverdig produkt, eventuelt ett bedre ett.
Garanti vilkårene for hvert produkt finner du på produktets respektive produktside.

Returhusets produktgaranti gjelder:
• Faktura/kvittering vedlegges ved retur av produktet.
• Feilen har blitt meldt inn innenfor den oppgitte garantitiden som gjelder for hvert enkelte produkt.
• Produktet som returneres til oss må være det riktige produktet.
• Produktet returneres til oss i emballasje, godt for-pakket.
• Produktet returneres til oss i samme stand som ved feilrapporten.

Returhusets produktgaranti gjelder ikke ved:
• For programvareproblemer som løses f.eks. gjennom reinstallasjon av operativsystem eller driversystem.
• Fjerning av skadelig programvare eller virus. 
• Ved uforsiktig håndtering av våre produkter som har forårsaket skade. 
• Installasjon/konfigurering av tredjepartskomponenter slik som routers, brannmur og lignende. 
• Hvis feilen på produktet kan løses ved en eller annen form for programvareinstallasjon, eller at garantiproduktet er feilfritt, refunderer Returhuset 295 SEK eksklmoms for kontroll og feilsøking, frakt er lagt til.

Du som kunde har selv ansvar for at eventuell informasjon på harddisken er sikkerhetskopiert. Returhuset er ikke ansvarlig for eventuell tap av gevinst, økte utgifter eller andre kostnader som oppstår som følge av garantisaken.

 

Tilstandsgradering
Tilstandsgradering for mobiltelefoner, nettbrett og datamaskiner:
Vi deler opp og graderer våre produkter etter hvilken tilstand de befinner seg i.
Alle våre produkter er fult fungerende, nullstilte og har ikke sprekker i skjermen, ei heller på baksiden.
Gjør vi unntak her så kommer det frem i beskrivelsen.
Til datamaskiner, mobiltelefoner og nettbrett medfølger det alltid lader (ikke originallader).

 

Betalingsalternativ for privatpersoner

Som privatkunde av returhuset.no betaler du raskt og enkelt via Klarna. Nedenfor ser du betalingsalternativ:
Betal direkte med bruk av din Bank ID
Betal med kreditt, eller debetkort.